WOOP WOOP

WOOP staat voor Wish Outcome Obstacle Plan; als je uitgaat van je dromen hoef je eigenlijk alleen nog duidelijk te krijgen wat je tegenhoudt.

WOOP staat voor Wish Outcome Obstacle Plan; als je uitgaat van je dromen hoef je eigenlijk alleen nog duidelijk te krijgen wat je tegenhoudt. Dat klinkt eenvoudiger dan het soms is. Met de Masterclass begeleiders van stichting CAN, die zelf allemaal dit traject doorlopen hebben, ga je de uitdaging aan om je dromen om te zetten in een serieus plan. Je leert een projectplan of businessplan te maken, je netwerk in kaart te brengen, je pitch/presentatie neer te zetten en van je droom ook echt een concreet plan te maken. En omdat je in een team werkt, leer je met elkaar écht voor je doel te strijden. De masterclass wordt afgesloten met een Pitch Event op het podium van Grounds in Delfshaven. Deelname is een investering in jezelf, is helemaal gratis en wordt ondersteund door de Gemeente Rotterdam, het VSB Fonds, het Oranje Fonds en Fonds 21.

Beschikbaar in Spangen, BoTu, Coolhaveneiland, Schiemond en Oud-Mathenesse.  In maart en september 2022 starten weer nieuwe Masterclasses! Meld je aan via @creativeactionnow (Insta) of mail naar info@creativeactionnow.nl.

Meer nieuws

Groen spelen op het Taandersplein

20 maart 2022
Op vrijdag 1 april is het Taandersplein in Spangen, waaraan de Mariaschool ligt, na twee maanden verbouwen, feestelijk geopend....

Aftrap van Community Champions Sparta Rotterdam

20 maart 2022
Op 16 maart is in de perskamer van het Sparta Stadion het nieuwe project Community Champions Sparta Rotterdam van start...