Leefgebied: Gezondheid

Wijkontbijt

Geniet elke maandag van een heerlijk, gezond ontbijt in Tussen Hemel & Aarde.

Alsare banner

Alsare Ontwikkeling & Advies

Alsare Ontwikkeling & Advies houdt zich bezig met de ontwikkeling van talenten en kwaliteiten van zowel personen als organisaties in de meest brede zin van het woord.

Wijkontbijt

Geniet elke maandag van een heerlijk, gezond ontbijt in Tussen Hemel & Aarde.

Wijkdiner

Dineren in de wijk. Lekker, gezond en betaalbaar.

Koersvast

Koersvast biedt hulp aan kinderen en gezinnen op het gebied van welzijn en geestelijke gezondheid met behandeling, coaching en begeleiding. Je vindt bij Koersvast hulp op allerlei levensgebieden. Hun werkwijze is laagdrempelig en flexibel. Ze leren je zo goed mogelijk met je uitdagingen en problemen om te gaan, zelfredzaam te worden én ze leren je omgeving desgewenst hoe met jou om te gaan. Jeugd en gezin Koersvast heeft veel ervaring met problemen van gezinnen, kinderen en jongeren. In samenspraak met alle betrokkenen bieden ze op respectvolle wijze de juiste hulp. Zorg en hulp Deskundigheidsbevordering voor zorg-en hulpinstanties. Koersvast biedt op

Wijkdiner

Dineren in de wijk. Lekker, gezond en betaalbaar.

WMO Radar - wijkpartner

WMO Radar

Wmo radar is een stichting die diensten aanbiedt ter ondersteuning, activering en participatie van de bewoner in opdracht van de gemeente Rotterdam.

Geloven in Spangen

Geloven in Spangen is een jonge, multiculturele christelijke gemeenschap in de wijk Spangen: betrokken op de wijk en haar bewoners.