WMO Radar

Wmo radar bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is

Over WMO Radar

Wmo radar is een stichting die diensten aanbiedt ter ondersteuning, activering en participatie van de bewoner in opdracht van de gemeente Rotterdam.

Wmo radar bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt en van betekenis is. We zijn een Rotterdamse welzijnsorganisatie die zich volledig inzet voor de samenleving en iedereen die er woont, werkt en verblijft. Alles gebeurt lokaal, in het hart van de wijk. We werken nauw samen met bewoners en lokale ondernemers. Waardoor we met elkaar het verschil maken voor iedereen die hulp nodig heeft. Onze dienstverlening staat in het teken van ondersteuning, activering en participatie van de bewoner. Dit doen we in opdracht van de gemeente Rotterdam. We hebben een samenleving voor ogen waarin mensen vanuit zelfvertrouwen keuzes maken en klaarstaan voor elkaar.

In Delfshaven voert wmo radar de brede welzijnsopdracht uit. Dit doen we in negen verschillende Huizen van de Wijk en Buurthubs verdeeld over Delfshaven. Via de Huizen van de Wijk komen we in contact met buurtbewoners. Onze locaties in Delfshaven bieden veel gelegenheid voor ontmoeting. Samen met bewoners werken we intensief aan hun taalvaardigheden via het Taalbureau. Ook helpen we bewoners aan een gezonde levensstijl met ons programma Goed Bezig. Bezoek onze Comfortwoning en maak kennis met allerlei slimme producten voor in huis. Vind hieronder de dichtstbijzijnde Huis van de Wijk en lees direct meer over alle voorzieningen en activiteiten.

Leefgebieden

Locatie

Coordinates of this location not found
Westervolkshuis
Spartastraat 1, Rotterdam

Activiteiten

Powerklas+
16 november
14:30 –
16:30 uur
  • Openingstijden

  • Maandag 08:30 – 17:00 uur
  • Dinsdag 08:30 – 17:00 uur
  • Woensdag 08:30 – 17:00 uur
  • Donderdag 08:30 – 17:00 uur
  • Vrijdag 08:30 – 17:00 uur
  • Zaterdag Op aanvraag
  • Zondag Op aanvraag

Meer weten of meedoen?

Wil je meer weten over WMO Radar of lijkt het je leuk om mee te helpen of mee te doen bij een activiteit?