Archives: Wijkpartners

Alsare banner

Alsare Ontwikkeling & Advies

Alsare Ontwikkeling & Advies houdt zich bezig met de ontwikkeling van talenten en kwaliteiten van zowel personen als organisaties in de meest brede zin van het woord.

Zwerfie Rotterdam

Rotterdam is helaas niet zo schoon. Plastic afval waait door de straten en komt via rivieren in de oceanen terecht. Het breekt nooit af en komt in de vorm van nanoplastics letterlijk terug op je bord en verplaatst zich vervolgens dwars door je celwanden tot in je hersenen. Niet zo best. Elk jaar belandt naar schatting zo’n acht miljard kilo plastic in zee. Dat is vergelijkbaar met vijf volle boodschappentassen op elke dertig centimeter kustlijn op aarde. Vogels en vissen sterven massaal doordat ze van dat plastic eten. De oplossing voor dit milieuprobleem is simpel. Als één op de vier

Banner Groene Connectie

De Groene Connectie

De Groene Connectie is een ‘groen lint’ door Delfshaven, dat bestaande groene plekken en parken verbindt.

Stichting Openhaard

Stichting Openhaard is een initiatief met sociaal-maatschappelijke, educatieve en culturele activiteiten. Samen met onze vrijwilligers in regio Rotterdam-Rijnmond, zetten wij ons in voor een harmonieuze samenleving.

EsSaJo

Stichting EsSaJo

EsSaJo is er voor iedereen die onze hulp, ervaringen, contacten kan en wil gebruiken.

Openingsweek-StreetRuleZ-aangepast (1)

De Betrokken Spartaan

De Betrokken Spartaan draagt door middel van sport bij aan de gezondheid en de sociale samenhang in de wijk.

Koersvast

Koersvast biedt hulp aan kinderen en gezinnen op het gebied van welzijn en geestelijke gezondheid met behandeling, coaching en begeleiding. Je vindt bij Koersvast hulp op allerlei levensgebieden. Hun werkwijze is laagdrempelig en flexibel. Ze leren je zo goed mogelijk met je uitdagingen en problemen om te gaan, zelfredzaam te worden én ze leren je omgeving desgewenst hoe met jou om te gaan. Jeugd en gezin Koersvast heeft veel ervaring met problemen van gezinnen, kinderen en jongeren. In samenspraak met alle betrokkenen bieden ze op respectvolle wijze de juiste hulp. Zorg en hulp Deskundigheidsbevordering voor zorg-en hulpinstanties. Koersvast biedt op

De Nablijfklas

social network | dj & events | film & photography | tourism | marcom

Stichting CAN

Zet kunst, wetenschap en ondernemerschap in voor kantelprocessen in de wijken waarbinnen jongeren centraal staan.

WMO Radar - wijkpartner

WMO Radar

Wmo radar is een stichting die diensten aanbiedt ter ondersteuning, activering en participatie van de bewoner in opdracht van de gemeente Rotterdam.